top of page

KNUTSELATELIERS


FRUTSEL RAVOTKAMP @NEST
15 en 16 juli 2024

Schuiferskapelle


VOLZET​

 

Iedere vakantie zijn we druk in de weer met onze 'knutsel- & frutselateliers'; een leuke 2 of 3 daagse voor kinderen tussen 3 en 10 jaar oud.

Creativiteit staat op elk atelier centraal maar ook dansen, zingen, springen en ravotten.
Tijdens onze ateliers krijgen we af en toe ook eens hoog bezoek over de vloer; de enige echte Paashaas, Merlijn de grote Tovenaar een gekke professor, de Kerstman, ...

Onze ateliers zijn kleinschalig en onder voldoende professionele begeleiding. Ze zijn kwalitatief en correct van prijs. Kindjes met een rugzakje zijn bij ons meer dan welkom! We bespreken dit graag persoonlijk met jullie vooraf.

We hebben momenteel twee locaties. De eerste locatie is gelegen in hartje Izegem, afgesloten tijdens de atelier uren, verwarmd in de winterperiode en leuk voor de kinderen om buiten te spelen.  De tweede locatie is Dorpsboerderij NEST, een gezellig boerderijtje gelegen in de Dosseweg te Schuiferskapelle.

Onze kampjes gaan meestal per twee dagen door, met uitzondering kan dit eens 2,5 of 3 dagen zijn.
Het dagtarief komt op € 32,5 incl. 21% btw.
Dit dagtarief bevat,professionele begeleiding op maat, alle knutselmaterialen, tussendoortjes/drankjes. Boterhammetjes zijn zelf mee te brengen.

Wist je dat: alle ateliers fiscaal aftrekbaar zijn? Zo ontvangen jullie telkens in januari een digitaal fiscaal attest van ons. Ook via de mutualiteit is er een mogelijkheid tot gedeeltelijke terugbetaling.

vanaf € 35* per dag kind
prijzen zijn inclusief BTW
bottom of page